Va invitam sa participati miercuri, 28 martie, 18:00, la un eveniment dedicat gestionarii conflictelor colective de munca.
Aceasta zona a studiilor in „industrial relations” este bine reprezentata in domeniul psihologiei muncii in strainatate dar este inca timid adresata in Romania.
Intalnirea este finalul unui proiect interesant (detalii mai jos) si va avea loc la sediul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei a Universitatii din Bucuresti.
 
Proiectul NEIRE (New European Industrial Relations) – Mediation system effectiveness for collective organizational conflicts: A comparative study in Europe – este coordonat de Universitatea Catolica din Leuven, Belgia si se afla la cea de-a 3 a editie. Este prima oara cand Romania este inclusa printre tarile europene participante la studiu.
Obiectivul general al proiectului este acela de a investiga comparativ sistemele de gestionare a conflictelor colective de munca din 12 tari europene.

La intalnire vor fi prezenti reprezentati ai Directiei de Dialog Social a Ministerului Muncii, reprezentanti ai sindicatelor si patronatelor din Romania.

Discutia va fi moderata de Prof. Univ. Dr. Dragos Iliescu.
Inscrierea este gratuita, cu rugamintea de a trimite o confirmare prealabila la adresa andreea.butucescu@gmail.com.