Ne face placere sa va invitam la Conferinta Internationala de Psihotraumatologie, editia a 4-a. La aceasta editie, intr-un cadru distins si stimulativ pentru schimburile de idei stiintifice si practice al Salii Ronda din Hotel Intercontinental, vor veni peste 20 de lectori internationali si romani – specialisti si cadre didactice de rezonanta din domeniul rezilientei clinice, sociale, organizationale, tehnice. In special pentru psihologii practicieni vor exista informatii utile din domeniile medical, educational si juridic si 8 workshop-uri si ateliere practice, acestea fiind intotdeauna activitatile cele mai apreciate de participanti la evenimentele noastre stiintifice.
Deoarece dorim sa onoram buna noastra colaborare, cadrele didactice, studentii si masteranzii Universitatii din Bucuresti beneficiaza de reduceri consistente!
Daca doriti sa veniti sau cunoasteti persoane doritoare sa se bucure de o multime de informatii foarte noi, rezultate din cercetari de ultima ora si programe bazate pe rezilienta, va re(aduc) in atentie ca acest eveniment de amploare este unic in peisajul stiintific romanesc.
Inscrierile se pot face direct pe site, beneficiind inca de reduceri – programul, detalii despre lectori si alte informatii gasiti pe https://www.istt.ro/event/c onferinta-internationala-de-ps ihotraumatologie-2017-cinpt/
Pentru orice detalii sau informatii, nu ezitati sa ne scrieti la diana.vasile@istt.ro sau workshop@istt.ro
Va asteptam si avem convingerea ca va veti aprecia fiecare clipa petrecuta cu noi si fiecare informatie primita!
Diana Vasile, Catalin Nedelcea si echipa ISTT
Assoc. Prof. Diana Lucia Vasile, PhD
President I.S.T.T.
Address: G. Puccini street, no. 8A, 5th floor, Bucharest
Email: diana.vasile@istt.ro
Website: www.istt.ro