Anul acesta, Facultatea de Psihologie și Științele Educației va organiza Zilele Portilor Deschise în ultima săptămână din martie (27-31.03), iar eu am fost desemnată să centralizez ca si anul trecut, propunerile dumneavoastră de activităţi de interes pentru viitorii noştri vizitatori, elevi de liceu sau adulți interesați de oferta de licenta sau master (daca decideti ca doriti sa promovati si programele de master). 
 
Va atașăm planificarea de anul trecut pentru a va reaminti ce ati propus anul trecut. Mai jos aveti cateva linkuri despre ceea ce organizeaza cateva dintre facultatile mari din cadrul universitatii noastre.
 
 
 
 
Astept propunerile dumneavoastra pana joi, 23 martie, astfel incat acestea sa fie postate și popularizate cat mai curand.
 
O varianta ar fi sa alegeti un curs/ seminar la care sa permiteti accesul posibililor vizitatori si sa ne comunicatii data, ora, denumirea si sala.
 
Pentru cei care doresc sa realizeze ateliere asemanatoare celor de anul trecut, se vor putea folosi si zonele de hol amenajate cu mobilier daca nu vom gasi sali disponibile.